در ویرایشگر با نماد تقویم برمیگزینید پستتان کی نمایان شود. تا آن زمان فقط خودتان آن را میبینید.
به همین ترتیب تعیین میکنید پستی کی خودبهخود ناپدید شود، برای نمونه اطلاعیهای که فقط تا تاریخی معتبر است.
تغییر یا لغو
زمان را در منوی (⋯) پست در پروفایلتان تغییر میدهید یا لغو میکنید. اگر زمان پستی زمانبندیشده را لغو کنید، بیدرنگ نمایان میشود. اگر هنوز منتظر ویدیوی خود باشد، بهمحض آماده شدن ویدیو نمایان میشود.