Düzenleyicide takvim simgesiyle gönderinin ne zaman görüneceğini seçersin. O zamana kadar yalnızca sen görürsün.
Aynı şekilde bir gönderinin ne zaman kendiliğinden kaybolacağını da belirlersin; örneğin yalnızca bir tarihe kadar geçerli bir duyuru.
Değiştirmek ya da iptal etmek
Zamanı profilindeki gönderinin menüsünde (⋯) değiştirir ya da iptal edersin. Planlanmış bir gönderinin zamanını iptal edersen hemen görünür. Hâlâ videosunu bekliyorsa, video hazır olur olmaz görünür.