کسی که در گروه اجازهٔ مدیریت نقشها را دارد، ربات میافزاید و تعیین میکند چه اجازهای داشته باشند.
- رباتها با BOT نشانهگذاری میشوند.
- در جستوجو نشان داده نمیشوند.
- فقط به کسانی پیام میدهند که نخست به آنها پیام دادهاند.
رباتهای خود را در منوی گروه و در «رباتها ← رباتهای من» میسازید. اینکه ربات چگونه از راه API میخواند و مینویسد، در مستندات درگاه توسعهدهندگان آمده است.