در «پیامها» به دیگران بهصورت خصوصی، دونفره یا در گفتوگوی گروهی، مینویسید.
چه کسی میتواند به شما پیام دهد
در تنظیمات، در «پیامها» و بخش «دریافت و وضعیت»، تعیین میکنید چه کسی به شما پیام دهد و دیگران چه چیزی از وضعیت شما ببینند. کسی که اجازهٔ پیام دادن ندارد، این را تنها هنگام فرستادن درمییابد.
میتوانید پروفایلها را فقط برای پیام مسدود کنید. آنها دیگر نمیتوانند به شما پیام دهند، اما پروفایل، دنبالکردن و پستها همانگونه میماند.