در تنظیمات و در «حریم خصوصی» تعیین میکنید پروفایلتان عمومی باشد، یعنی بدون ورود هم دیده شود.
- فقط پروفایل عمومی میتواند در موتورهای جستوجو یافت شود، آن هم تنها اگر اجازه دهید.
- همچنین تعیین میکنید چه کسی بتواند در پستها از شما نام ببرد.
- برای پستهای جداگانه میتوانید فهرست دوستان نزدیک را به کار ببرید. هیچکس نمیفهمد در آن است.