در تنظیمات و در «تأیید هویت و وضعیت حساب» میبینید آیا چیزی برای حسابتان برقرار است: هشداری که فقط شما میبینید، یا محدودیتی.
کنار هر تصمیم نوشته است دربارهٔ چه بوده، چه چیزی برقرار است و تا کی.
اعتراض
اگر تصمیمی را نادرست میدانید، تا زمانی که ممکن است همانجا اعتراض کنید. انسانی آن را میخواند و به شما پاسخ میدهد.