مسدود کردن
اگر پروفایلی را مسدود کنید، پستهای یکدیگر را نمیبینید و نمیتوانید به هم پیام دهید. فهرست را در تنظیمات و در «پروفایلهای مسدود» مییابید.
بیصدا کردن
پروفایلها، واژهها و موضوعهای بیصداشده بیسروصدا از فیدتان ناپدید میشوند. طرف مقابل چیزی نمیفهمد.
فقط پیامها
اگر فقط نمیخواهید از کسی پیام بگیرید، او را برای پیام مسدود کنید. پروفایل، دنبالکردن و پستها همانگونه میماند.