Ayarlarda “Verilerin” altında “Hepsini yanına al” seçeneğini bulursun. Bununla profilini, gönderilerini, yanıtlarını, mesajlarını ve ayarlarını tek bir dosya olarak alırsın.
Dosya senin içindir. Kimseyle paylaşma: özel mesajların da içinde.
Erişim ya da düzeltme gibi hakların hakkında daha fazlası gizlilik politikasında. Bununla ilgili talebi Destek’te “Gizlilik” konusuyla oluşturursun.