اگر هر دو در تنظیمات و در «پیامها» رمزگذاری سرتاسری را فعال کنید، پیامها و عکسهایتان همان در مرورگر شما رمزگذاری میشود. آنگاه tellmelo میبیند چه کسی کی به چه کسی مینویسد، اما نه چه چیزی.
PIN شما
کلید شما را یک PIN ششرقمی محافظت میکند که tellmelo هم آن را نمیداند. اگر آن را فراموش کنید، رمزگذاری را با رمز عبورتان از نو راهاندازی میکنید. پس از آن پیامهای رمزگذاریشدهٔ پیشین را دیگر نمیتوانید بخوانید.
کسی که سرور را اداره میکند ممکن است با تلاش بسیار یک PIN را حدس بزند. پس PIN آسانی برنگزینید.