Hesabını ayarlarda “Verilerin” altında silersin. Güvenlik için parolanı sorarız.
Sonra ne olur
- Hesabın hemen kilitlenir ve başkaları artık göremez.
- 30 gün sonra, saklamak zorunda olduğumuz faturalar dışında her şey kalıcı olarak silinir.
- O zamana kadar giriş yapmak silmeyi iptal eder.
Önce düşün
Verilerini saklamak istiyorsan önce “Hepsini yanına al” ile al. App Store üzerinden aldığın bir aboneliği Apple’da da iptal etmelisin; yoksa yenilenmeye devam eder.